Imada - Siłomierze cyfrowe i analogowe
662 158 749
pomiary@lp-p.pl
produkty
Siłomierze cyfrowe
Siłomierze analogowe
Akcesoria do siłomierzy
Statywy pionowe
Statywy poziome
Moment Obrotowy
Systemy pomiarowe
Oprogramowanie
Przewody sygnałowe
Maszyny wytrzymałościowe
zastosowanie
rozciąganie
kompresja
moment obrotowy i odkręcanie
otwieranie
napięcia i rozciąganie
Przyczepność
wyciąganie
pękanie i przecinanie
kruszenie i zgniatanie
badanie siły tarcia
wstawianie
zamknięcie
rozwiązania
motoryzacja
pociągi i lotnictwo
opakowania
żywność
tkaniny i odzież
części elektroniczne
akcesoria elektryczne i mobilne
kosmetyki i medycyna
sprzęt medyczny
sport
serwis
Do pobrania
kontakt
Siłomierze Imada
Produkty
Siłomierze cyfrowe
Siłomierze analogowe
Akcesoria do siłomierzy
Statywy pionowe
Statywy poziome
Moment Obrotowy
Systemy pomiarowe
Oprogramowanie
Przewody sygnałowe
Maszyny wytrzymałościowe
Katalog produktów
IMADA - Pomiary siły (edycja 2023-01)
IMADA - Pomiary momentu i Testy żywności (edycja 2023-01)
Prezentacje video
Siłomierze
siłomierz serii eZT
siłomierz serii ZT (podstawowe funkcje)
siłomierz serii ZT (ze statywem)
Statywy
ACT-1000N - automatyczny tester zacisków do przewodów (tryby pomiarów)
ACT-1000N -
automatyczny tester zacisków do przewodów
MX2 - Statyw zmotoryzowany (prezentacja)
MX2 - Sterowanie obciążeniem
SVH/SVL - Statyw pionowy manualny (test wytrzymałości na zrywanie)
LH-500N - Statyw poziomy manualny (test zrywania przewodu)
Pomiar momentu obrotowego
DTX - stanowisko do pomiaru momentu obrotowego (funkcje podstawowe)
DTX - stanowisko do pomiaru momentu obrotowego (rejestracja danych)
HTG - przyrząd do pomiaru siły odkręcania/dokręcania (funkcje podstawowe)
HTG - przyrząd do pomiaru siły odkręcania/dokręcania (funkcje dodatkowe)
MTS - Stanowisko zmotoryzowane
MTS - Tryby pracy
MTS - TAA Pomiar momentu i kąta obrotu
MTS - TAA Wykres momentu obrotowego i kąta
Przykłady zastosowań
DM-2000N - Test siły zamykania drzwi
FRT - test elastyczności galaretki
FRT - test siły krojenia mięsa
FRT - test tekstury kremu
FRT - test tekstury pieczywa
FRT - test tekstury serka
FRT - test wytrzymałości makaronu
Realizacja strony internetowej:
weboski